Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

Fredagens borttappade inlägg...

Av Emma - 7 oktober 2008 21:12

Så..nu ska jag minsann uppdatera det försvunna inlägget. Fast i en förkortad version, som den late jävel jag är. ;)

 

Jag och Tonny hade bestämt oss för att gå på stan en sväng och ta en fika eftersom jag längtat efter det hela veckan.

Trallade ner på stan och spanade runt en sväng, hittade inget roligt så vi pep iväg till Vendator och hälsade på en sväng. Pappa Tonny ville ju visa upp sin skatt. *ler*
Konstiga människor och barnkära tanter spanade lite på henne och sen gick vi ner och hälsade på morbror Danne en sväng på backoffice (heter det så).

Efter besöket så trallade vi bort till Wirströms café och tog en fika, Danne kom också bort efter att han slutat. Mumsade morotskaka, sörplade latte och pratade skit. Satt och diskuterade filmer, skrattade och hade allmänt trevligt.

Sen skulle jag bytra blöja på damen innan vi skulle gå, och tror ni inte att hon hade skitit ner sig totalt. Det hade runnit igenom bodyn, byxorna och ut på filten, bara strumporna som klarat sig. Hon som aldrig brukar "läcka igenom".
Och eftersom det aldrig hänt förut så hade jag inga extra kläder med mig. Stackas tösen fick åka hem i bara blöjerna och overallen invirad i en filt, nerpulad i vagnen. Snacka om att man kände sig som världens risigaste morsa.
Men som tur var så var hon fortfarande varm och go när vi kom hem, annars hade jag nog aldrig förlåtit mig själv.

Men, men..nu har jag iallafall lärt mig att alltid ha extrakläder i skötväskan, så det lär förhoppningsvis inte upprepas.

Sen när vi kom hem så myste vi och kollade på film hela kvällen. Så skönt när hon sover att man kan ha lite tid för varandra. blir lätt bara blöjor och amning dagarna i ända annars.

Kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev mer?? Jaja...nu har jag iallafall klämt in ett inlägg, det får duga.

Här kommer lite bilder från fredagen:


 Bild 1: Tonny med buggan, shit va liten den ser ut. (eller så är det jag som ÄR liten) =D

Bild 2: Pappa och dotter.

Bild 3:  Brorsan och älskling fikar

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 2 december 2008 01:23

Nu funkar inte skiten...så irriterande. Jaja, nu fick jag användning för den här bloggen igen då.   Puss på er! ...

Av Emma - 24 november 2008 03:24

http://barbaemma.blogg.se/

Av Emma - 24 november 2008 03:21

*vinkar*   Hej då min gamla trogna blogg! Separationsångest javisst!! Haha, nä men det känns lite sorgligt, eller hur? :P Nya bloggen är dock lite mer personlig så det är lätt värt ett byte. Länk kommer i nästa inlägg. ...

Av Emma - 24 november 2008 01:42

Jag kämpar fortfarande på med bloggen fast jag borde sova. Det är ju så himla kul när man börjar lära sig, blir kanske inte så himla snyggt men det är oallafall lite roligare än den här tråkbloggen som ser lika dan ut vad man än gör.   Hittade iaf en...

Av Emma - 23 november 2008 23:19

Jag håller på att byta blogg, därav den dåliga uppdateringen. Försöker designa och grejja och det är inte alltid det lättaste kan jag ju säga. Återkommer med nya adressen så fort jag är klar.     ...

Ovido - Quiz & Flashcards