Direktlänk till inlägg 27 oktober 2008

Fika, shopping och Big Boy.

Av Emma - 27 oktober 2008 19:34

Idag bar det iväg ner på stan igen för att byta några grejjer jag köpt till Nathalii, bl.a ett par strumpor från Åhléns som var trasiga. Hade inget kvitto men efter lite påtryckning så fick jag byta dom ändå. Lämnade tillbaka ett par strumpbyxor också eftersom dom var alldeles för stora för lillskrutten, blev ett par supersöta rosa "uggs" istället. Nu är iallafall dop outfiten klar för hennes och Tonny del, bara en tröja som jag ska inhandla så är jag också klar.

Sen ska det köpas ljus och lite saker till tårtorna så är allt klart sen. Känns skönt!

Ja just det jag, dop-presenten till Nathalii från oss ska ju också köpas. Så jag måste på nått sätt ta mig till birsta igen innan dopet.

Både hennes smycke och min tröjja ska jag köpa där.


Köpte iallafall nya leggings till mig idag, det var på tiden. Köpte även en sån där smart grej till badbaljan idag. Ni vet en sån man lägger bebisen i så att man slipper hålla upp dom med armen. Hon blir ju hal som en ål så vi har duschat istället och det är ju inte lika mysigt som att plaska i baljan. Men nu blir det bada igen med andra ord!


Var på Waynes och fikade med mamma och Ellen och planerade det sista inför dopet. Hon ska ju firra sallader och så så firrar jag tårtorn, skönt med hjälp!


Sen gick jag en runda och skrev upp saker som vi önskar oss i dop-present. Eller som hon önskar sig...eller hur säger man?

Hittade en hel del i varierande prisklasser så att alla ska kunna hitta nått. Är så svårt att veta i vilken prisklass man ska ligga i så nu har vi allt emellan 100 och 350, känns inte allt för saftigt va?


Sen blev det oturligt nog bigboy till middag med Tonny, ska inte äta massa skit egentligen med nu blev det så iallafall. Bajsbulle på det!


 Nä, nu måste jag mysas lite på min älskade lilla bebis!!


Puss å kram på er!

 
 
therese

therese

27 oktober 2008 20:28

vi önskade oss bara dyra grejjer typ :) eller ja, några i lite billigare klasser med iofs. men vi fick nästan alla dyra saker. t.ex tripp trappen för ca 2300kr med alla tillbehör..
har skrivit allt i bloggen om du är nyfiken :)

http://eiraheidemo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 2 december 2008 01:23

Nu funkar inte skiten...så irriterande. Jaja, nu fick jag användning för den här bloggen igen då.   Puss på er! ...

Av Emma - 24 november 2008 03:24

http://barbaemma.blogg.se/

Av Emma - 24 november 2008 03:21

*vinkar*   Hej då min gamla trogna blogg! Separationsångest javisst!! Haha, nä men det känns lite sorgligt, eller hur? :P Nya bloggen är dock lite mer personlig så det är lätt värt ett byte. Länk kommer i nästa inlägg. ...

Av Emma - 24 november 2008 01:42

Jag kämpar fortfarande på med bloggen fast jag borde sova. Det är ju så himla kul när man börjar lära sig, blir kanske inte så himla snyggt men det är oallafall lite roligare än den här tråkbloggen som ser lika dan ut vad man än gör.   Hittade iaf en...

Av Emma - 23 november 2008 23:19

Jag håller på att byta blogg, därav den dåliga uppdateringen. Försöker designa och grejja och det är inte alltid det lättaste kan jag ju säga. Återkommer med nya adressen så fort jag är klar.     ...

Ovido - Quiz & Flashcards