Alla inlägg under oktober 2008

Av Emma - 6 oktober 2008 09:56

Idag ska en barnmorska komma på hembesök. Känns drygt och jobbigt. Har inte sovit mer än ett par spridda minuter inatt eftersom Nathalii bara gnällt och vägrat sova. Klev upp med Tonny 06.30 och gjorde iordning frukost till honom medans han var ute med hundarna. Sen försökte jag få henne att sova vilket kändes helt lönlöst, men till slut, klockan 9, så somnade hon. Sötskurken!

Nu har jag rusat omkring som en galning och städat, har bara dammsugning och golvtorkning kvar. Ville ju lämna hundarna hos Anna medans barnmorskan är här menjag tror hon sover så jag börjar få lite smått panik. Är så himla drygt att behöva hålla på med dom, sen vet man ju inte om hon är hundrädd heller.

Snälla Anna vakna!!

Nä nu måste jag sätta fart och dammsuga madans fisen sover.



Av Emma - 4 oktober 2008 16:19

Idag har pappa åkt till Umeå för att byta vagnen åt oss, verkligen jättegulligt av honom att göra det på sin lediga dag. Så nu har han hämtat en splitterny vagn med brun bas, han kommer snart hem så då kommer han hit med den till oss. *längtar* Ska bli så skönt nu när det äntligen är fixat. Har knappt vågat använda vagnen eftersom vi skulle lämna tillbaka den och få en ny. Känns ju inge vidare att lämna tillbaka en vagn som ser ut att vara 3 år gammal. =)


Vi skulle egentligen på VUAB och storstäda hela dagen idag men eftersom vi vart utan vagn så blev det inget av. Nu ska Tonny ta med sig hundarna och dra dit en sväng istället så ska jag och Nathalii stanna hemma och storstäda. Min moster & co kommer på besök imorron så vi måste röjja upp lite. Sen skulle kanske kusin Johan dyka förbi en sväng också, får se vad som händer.

Sen så kommer barnmorskan på hembesök på måndag, känns superpirrigt. Måste vara rent och fint här då, och hundarna tänkte jag lämna ner till Anna om det är ok?? ;P

Annars kanske dom tar henne ifrån oss =) Närå men dreggliga hundar och hundhår under strumporna kanske inte imponerar direkt.


Nä..nu ska jag sätta fart och dammsuga medans Pajsingen sitter med Tonny och ugglar.


Har föresten bestämt mig för att skriva om det där inlägget..inte för att det var något speciellt jag skrivit men för att om jag inte gör det så kommer jag reta mig på det så fort jag går in på min blogg. Gör det senare ikväll iallafall, efter att jag städat.


Tjing!


Här har ni en supersnygg bild på en riktig slacker! I den här familjen vet vi hur man chillar! =)

Av Emma - 4 oktober 2008 04:25

Jag har nyss ägnat minst 40 min åt att skriva ett väldigt långt och detaljerat inlägg. Sen så blir det fel på sidhelvetet när jag ska lägga upp det så allt raderas. Grrrrrrrrrrrr!!!!

Nu orkar jag inte skriva mer.

Kan samanfatta dagen med att vi varit och fikat typ..kanske orkar skriva ner dagen imorron istället. Just nu är jag bara sur på skiten.

Skitsida!!


Nä nu ska jag ta och lägga mig, vår dotter har nyss somnat. Har nog haft ont i magen för hon har varit supergnällig och bara velat mysa med mig, pappa dög inte idag tydligen.


Natti på er!

Av Emma - 2 oktober 2008 17:39

Ända sedan den första gång jag såg dig har jag vetat att vi alltid kommer vara tillsammans.

Det finns ingen som du.

Ingen kan älska som du kan.

Du får mig att vilja leva för evigt, du får mig att orka igenom även det värsta.

Jag älskar dig.


Du har gett mig den finaste gåvan i hela världen, det bästa av allt.

Världens vackraste lilla dotter, vi har skapat henne tillsammans. Hon är underbar, hon får mig att vilja gråta när jag försöker skratta. Hon får mitt hjärta att vrida sig av smärta när hon gråter. Hon är värld guld och mer därtill. Hon värmer mitt hjärta, min lilla Pajsing!


Tack för att du finns älskling, tack för att du finns hos mig och tack för att du älskar mig så som du gör.

Tack för underverket, tack för Nathalii.


Jag älskar dig Tonny, dig och Nathalii; av precis hela mitt hjärta. 



PUSSAR PÅ MIN UNDERBARA FAMILJ!! Ni är bäst!



Av Emma - 2 oktober 2008 16:38

Tonny brukar alltid kalla mig för sin lilla paj...så när Nathalii föddes blev hon ju automatiskt också en paj. Och Tonny blev ju då Pappa Paj, jag blev Mamma Paj och Nathalii blev en liten Pajsing.

Sen kom jag och tänka på den där låten man brukade sjunga i bussen när man skulle på skolresa när man var yngre...

Ni vet, hajsången?

"Oh pappa haj, dah daaah dah dah dah dah daaah. Oh mamma haj dah daah..."

osv

Så det är nu vår signaturmelodi. =) 

Oh Pappa Paj DAH DAAH, DAHDAHDAHDAH DAAH!! Oh Mamma Paj  DAH DAAH,DAHDAHDAHDAH DAAH...

Jag går omkring och småsjunger hela dagarna...stackars Tonny har inte ens hört hajsången innan så han tycker att jag är knäpp. Men Pajsingen diggar iallafall (hon sa det.) =D


Nä nu vill lilla hajen ha mat så tuttexpressen måste rycka ut!!

=P

Av Emma - 2 oktober 2008 16:30

Har helt fastnat för den här låten just nu..spelar den varje kväll när jag gör ordning Nathalii för kvällen, Tonny håller på att bli galen. =)

Av Emma - 1 oktober 2008 13:53

Har för första gången sen fisen föddes sovit nästan en hel natt, hon har bara ätit 4 gånger. Känner mig hyffsat mänsklig idag trots att jag fortfarande befinner mig i min bubbla.

Livet är underbart!  =)


Nu ska jag klippa Tonny och sen ska vi iväg och fixa lite grejjer, typ handla och så.


Tjing!

Av Emma - 1 oktober 2008 01:37

Äntligen!

Nathalii har kommit på att det är mycket roligare att sova om man käkar samtidigt vilket resulterat i att hon använder mig som mänsklig napp. Vilket kan bli lite problematiskt ibland, och inte minst sagt jobbigt.

Men nu ligger Pajsingen äntligen i sin säng och sover så sött. Får se om jag får sova lite mer i natt, hoppas det.

 Devonbrummar där nere och vill ut men jag kan inte gå med dom för Tonny är på Tuvan och jobbar. =/ Dom får helt enkelt vänta en stund till, och det var faktiskt bara 2 timmar sen dom var ute så det borde inte vara kris.


Nä..sätta igång diskmaskinen, ta en dusch; och äntligen, kasta sig ner i bingen och kinesa med Tonny. *myyys*

Ovido - Quiz & Flashcards