Direktlänk till inlägg 18 september 2008

Graviditetsgnäll..

Av Emma - 18 september 2008 23:00

Skulle städa idag men istället blev det lunch med Anna på Café Samba och efter det en sväng på stan. Hittade massor med saker jag vill ha men det får vänta tills löning, köpte ett nytt nagellack iallafall.

När vi väl hade tittat och handlat klart så var min foglossning outhärdlig så Tonny och Wikholm kom och hämtade oss. Tur att Peter är så snäll, annars hade jag nog suttit kvar på en bänk utanför Hemköp fortfarande. =)


Inget nytt på bebisfronten iallafall, känns som att hon aldrig vill komma ut därifrån. Men om hon inte kommit ut innan Onsdag så blir det ultraljud och sen igångsättning, känns inge vidare men nu vill jag faktiskt att hon ska komma ut. 


Tonny knäppte kort på mig idag för att dokumentera magen. Shit! ...det är väl ungefär allt jag har att säga om det. Jag ser ut som ett gående jävla cirkustält, känns faktiskt inge vidare. Jag får inte ens på mig strumporna utan att bli halvt svettig och helt andfådd, magen är i vägen vad jag än ska göra.

Sen så springer jag ju fortfarande omkring i ett par badtofflor eftersom mina fötter tror dom sitter fast på en elefant och inte en människa. Jag är så svullen och har så mkt vätska i kroppen så att det ser ut som att jag gått upp ett ton, minst... =)

Jag som glatt struttat omkring hela graviditeten och trott att jag vid det här laget skulle ligga och mysa med vår underbara dotter; tji fick jag.

För det är tydligen ingen som har talat om för vår bebis att en graviditet varar 40 veckor??

Jag är nu i vecka 42 och förbannat less.


Nä..nu ska jag fortsätta städa undan här inne, papper överallt ju.


Natti!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 2 december 2008 01:23

Nu funkar inte skiten...så irriterande. Jaja, nu fick jag användning för den här bloggen igen då.   Puss på er! ...

Av Emma - 24 november 2008 03:24

http://barbaemma.blogg.se/

Av Emma - 24 november 2008 03:21

*vinkar*   Hej då min gamla trogna blogg! Separationsångest javisst!! Haha, nä men det känns lite sorgligt, eller hur? :P Nya bloggen är dock lite mer personlig så det är lätt värt ett byte. Länk kommer i nästa inlägg. ...

Av Emma - 24 november 2008 01:42

Jag kämpar fortfarande på med bloggen fast jag borde sova. Det är ju så himla kul när man börjar lära sig, blir kanske inte så himla snyggt men det är oallafall lite roligare än den här tråkbloggen som ser lika dan ut vad man än gör.   Hittade iaf en...

Av Emma - 23 november 2008 23:19

Jag håller på att byta blogg, därav den dåliga uppdateringen. Försöker designa och grejja och det är inte alltid det lättaste kan jag ju säga. Återkommer med nya adressen så fort jag är klar.     ...

Ovido - Quiz & Flashcards