Alla inlägg den 13 augusti 2008

Av Emma - 13 augusti 2008 13:41

Idag känner jag mig på G fast jag är grymt trött och har lite småvärkar hela tiden; inte så farligt, känns som mensvärk typ. Har nyss varit ute och tränat med Devon, det gick bra och han var väldigt lyhörd och gjorde sitt bästa. Så skönt dom dagarna då det bara klickar (vilket det INTE gör alla dagar).

Sen så har jag tvättdag så det är ett himla rännande upp och ner i trapporna, och det tär på min höggravida kropp kan jag ju säga. =)

Skulle hemskt gärna ge mig ut och springa en sväng nu, eller åtminstonde få gå en sväng på Nautilus och köra loss totalt. Men min kropp säger blankt nej, skulle väl orka ca. 1 min på löpbandet innan jag skulle falla ihop till en barbapöl och  få en astmaattack.

Jaja, jag får vänta till bebisen tittat ut, då kan jag köra igång riktigt hårt.


Nä nu har jag mumsat i mig min havregrynsgröt och ska ta och sminka mig innan mamma kommer; vi ska till Birsta...igen. ;)


Och föresten... Anna! Det blev ingen Kronan, vi tänkte att det är värt att lägga ut dom extra tusenlapparna på en Bugaboo. Kronan är så himla klumpig och jag vill verkligen ha en vagn som jag kan ut och gå snabba promenader med och som jag kan ta med överallt utan problem, som till skogen och så. Sen att den är så jävla snygg är ju knappast nån nackdel! =)

 

Pussimojs! 

Ovido - Quiz & Flashcards