Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Emma - 26 augusti 2008 17:58

Var på stan och köpte ett par nya fotbollsskor åt Tonny för presentkortet han fick av mamma och pappa. Han fick 500 kr i presentkort så det hade vi alltså att röra oss med, han provade sko efter sko men inga passade. Då kommer den grymt trevliga försäljningssnubben med ett par skitsnygga dojjer och säger "dom här kostar egentligen 1000 kr men om du kan ha dom så får du dom för 500."

Och självklart så satt dom perfa och var som gjorda för Tonnys fötter. Helt underbart med lite tur för en gångs skull och Tonny fick äntligen ett par bra skor som han dessutom är värsta mallig för. =)

Sen bar det iväg till Frasses för lite onyttig middag *mums* Lika bra att äta innan man handlar för annars brukar det bli så otroligt mkt skit som halkar ner i vagnen. =)


När vi väl kommit till coop så fyndade vi som tusan och fast vi handlade mat för hela månaden så blev det grymt billigt. Där gjorde vi förresten dagens andra skofynd. Som ni kanske läst innan så är Tonny i desperat behov av skor och vi hade sett "fejk-converse" på Coop för typ en hunka sist vi var där så vi tänkte köpa ett par sånna tills vi hasat oss iväg till S-vall för att shoppa. När vi väl hittar igen skorna så får vi en chock!

Vet ni vad dom kostar?? 15 spänn!

15 kr för att par skor är inte direkt fy skam så vi slog till på 2 par, var dom enda kvar i hans storlek.

Så istället för 1200 som skoköpen skulle gått lös på om det inte varit rea så fick han nu 1 par fotbollsskor och 2 par negers (av nån konstig anledning har vi alltid kallat dom så) för 530 kronor. Sweet! =)


En lyckad dag helt enkelt!
Ovido - Quiz & Flashcards